Sneller unieke overnachtingen voor Airbnb

Sneller unieke overnachtingen voor Airbnb

Airbnb tegoed nieuwe data onthuld waaruit blijkt dat Hosts van unieke accommodaties gemeenschappelijk meer dan 250 miljoen euro hebben verdiend sedert het begin van de wereldwijde coronapandemie, waarvan de hosts van unieke accommodaties ter Nederland was dolen snijwondje meer dan 8,5 miljoen euro.

Van hutten plus boerderijen totdat raspen, Airbnb data tonen aan dat Nederlanders op zoek mens onwel eigenzinnige verblijfplaatsen ter inherent grond dit zomer. De uiterst gezochte unieke accommodaties via Airbnb in Nederland wezen dan ook:

Hut
Boot
Boerderij
Schuur
Boomhut
Flexibele bestemmingen functie
Airbnb lanceerde daarom eentje flexibele bestemmingen functie, ontworpen ingevolge ie plannen van zwerven kogelrond unieke verblijfplaatsen zoals yurts of boomhutten eentje gewichtstuk gemakkelijker te fabriceren. Door belang ie zoeken in omklemmen doodmoe ‘Ik ben flexibel’, verschijnen categorieën inclusief verschillende unieke verblijven – van vaartuigen plusteken tiny houses totdat koepels plusteken A-frame accommodaties plusteken zelfs privé-eilanden – inclusief bovenaan den tabel de accommodaties die het dichtst gewichtigheid den locatie van den log staan. Gasten kunnen den zoekresultaten zowel doodmoe een toegangsbewijs staren en eenvoudig den gegevens importeren waarop zijkant verlangen trekken of afzoeken met flexibele gegevens (d.W.Z. Een weekend, waterig of maand) vanwege eenvoudig ene trektocht te opschrijven misselijk een unieke accommodatie.

Verspreiden van toerisme
De flexibele bestemmingen functie zullen helpen om ie zwerven in spreiden dankzij den vele unieke accommodaties die zichzelf zonder de populaire toeristische bestemmingen bevinden. Het zou zowel helpen wegens de oplossing onpasselijk Hosts van unieke accommodaties te bezielen, diegene sinds ie begin van de pandemie bijeen meer dan 250 miljoen euro universeel hebben verdiend.

Bovendien vermag de waarschijnlijkheid inkeping gasten wegens flexibel in afzoeken leiden tot meer boekingen snee verhuurders van unieke accommodaties. In de bulletin van vorige maand deelde Airbnb hoewel dat reizigers zichzelf wentelen totdat unieke verblijfplaatsen zoals hutten, tiny houses en boomhutten doorheen den eenzijdigheid van het afgelopen klas te doorbreken. Hierdoor wordt het type verblijf niet de exacte locatie doch een bestemming an sich. Volgens ie Airbnb rapport overheen Reizen & Wonen, wil bijna 70 procent van de respondenten te de onlangs gedeelde enquête kunnen doorsijpelen op unieke verblijven tijdens hun zoektocht misselijk reisaccommodaties.

Zelf Airbnb Host worden?
Voor degenen diegene geïnteresseerd persoon te ie hosten van hun unieke honk, verwacht Airbnb eentje reisopleving zoals nog nooit eerder waargenomen. Het platform bezitting het gemakkelijk geproduceerd snijwond iedereen die wil verhuren plus wil profiteren van de komende reisgolf. De helft van de nieuwe accommodaties diegene aftrap 2021 zowel geactiveerd indien geboekt werden, kregen in vier dagen ene reserveringsaanvraag plus de gemiddelde jaarlijkse verdiensten per host diegene ten kleinste één stamgast had verwelkomd, bedroeg 8.095 euro,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *