De voordelen van een Aluhal tent

De voordelen van een Aluhal tent

Een aluhal tent kan je voor verschillende feesten huren. Zo is deze tent inzetbaar tijdens bruiloften, grote tuinfeesten en festivals. Ook kan je deze tent gebruiken als werktent of als opslagtent.

Maar wat zijn nou de voordelen van een Aluhal tent?

Een van deze voordelen is dat de aluhal tent geen palen midden in de tent heeft staan. De zogenoemde vrije overspanning zorgt ervoor dat er geen palen nodig zijn om de tent middenin te ondersteunen. Hierdoor kan je dus de maximale oppervlakte gebruiken van de tent.

Ben je bang dat de tent wegwaait tijdens harde wind? Geen zorgen! De aluhal tent kan tegen hoge windsnelheden. De tent is wind- en waterdicht. Je gasten zullen optimaal genieten van het evenement en zullen zich geen zorgen hoeven te maken over natte voeten.

De aluhal tent is ideaal als je een strakke planning hebt voor je evenement. Afhankelijk van de afmetingen van de gehuurde tent, is de aluhal tent snel te monteren, waardoor je geen stress hebt dat de tent te laat staat.

De aluhal tent heeft veel afmetingen. Omdat deze tent een modulaire constructie heeft, zijn er veel afmetingen. Zo hebben wij de tent in de afmetingen 5,8,10,15 en 20 meter breed. Dit kan verlengd worden tot een grotere afmeting zoals 25 meter. Dit doen wij met stukken van 2,5 of 5 meter. Zo kan je bijna elke denkbare oppervlakte overkapt worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *